TO-GO

De To-Go markt is volop in beweging. Aan To-Go verpakkingen worden steeds kritischere eisen gesteld op het gebied van duurzaamheid. Fonkels ontwikkelt verpakkingen op maat, die inspelen op de het korte gebruik middels optimaal gebruiksgemak.

Tijdens de ontwikkeling houden we met de volledige product lifecycle rekening. Door zoveel mogelijk mono materialen te gebruiken beperken we de afvalstroom. Mochten we vanwege eisen aan de verpakking toch op een combinatie verpakking uitkomen van karton met plastic, dan kijken we naar hoe de recycling van het product in de praktijk gaat. Een voorbeeld hiervan is onze unieke pop-Up Cup

Pop-up Cup
pop-up-cup-fonkels

Pop-Up Cup, ’s werelds meest groene drinkverpakking

Pop-Up Cup is een extreem duurzame en innovatieve drankverpakking.  Deze onderscheidende verpakking is bijzonder geschikt voor het ter plekke vullen en serveren van gekoelde dranken zoals vruchtensappen, melkdranken of water. De Pop-Up Cup is ook zeer geschikt als drankverpakking voor ijsdranken zoals slush puppies en frisdrank concentraten.

Makkelijker kan niet. De Pop-Up Cup is een doosje met een zakje dat plat wordt geleverd en dus weinig plaats inneemt. Het doosje opent zich automatisch doordat je het aan de zijkant samenknijpt. Even vullen, de bovenkant samenvouwen en klaar is kees; 100% lekvrij. Tot slot een rietje door het gaatje in de bovenkant en klaar is deze unieke verpakking. (Bekijk hier het instructie filmpje)

Het karton dat gebruikt wordt voor de Pop-Up Cup is FSC gecertificeerd en daarmee zeer duurzaam. De uitstraling is natuurlijk en authentiek door het kraft karton. Na gebruik zijn het karton en plastic simpel van elkaar te scheiden, zodat de materialen goed te recyclen zijn. Het afvalvolume van deze drankverpakking is zeer beperkt.

De Pop-Up Cup drankverpakking is beschikbaar in twee verschillende formaten  (Medium 350 ml en Large 450 ml). De inhoud is goed herkenbaar door het venster aan de voorzijde .

De Pop-Up Cup drankverpakking is exclusief beschikbaar bij Fonkels.com . Het bestellen via de webshop is eenvoudig.  Bij bestellingen op werkdagen voor 14:00 uur, dan verzenden wij je order nog dezelfde dag. Vanaf een besteding van €149,- betaal je al geen bezorgkosten meer en leveren we dus gratis.

De Pop-Up Cup drankverpakkingen zijn onbedrukt, maar ook te bestellen met eigen logo of design. Neem voor meer informatie over eigen bedrukking, aantallen, een sample of prijzen contact op met 026 747 00 08 of vul het contactformulier in

pop-up-cup-drinkbeker
Menu