AGF

Duurzaamheid en biologisch geteelde producten spelen een steeds belangrijkere rol in de AGF branche. Of het nu in boerderijwinkels is of in de supermarkt, plastic verpakkingen worden steeds minder gebruikt. Ook is er bewezen dat de consument steeds vaker voor een duurzame AGF verpakking van FSC-gecertificeerd karton kiest.

Duurzame verpakkingskeuzes

Fonkels helpt ondernemers om onderscheidend te zijn met de AGF verpakkingen en daarin duurzame keuzes te maken. Het traject is altijd op maat en wordt steeds vaker worden duurzame verpakkingen ook afgestemd op het productietraject. De AGF verpakking wordt daarmee niet alleen duurzamer, maar een volledig geïntegreerd onderdeel van de AGF productie.

De verpakkingsontwikkeling is een proces waarin verschillende stappen worden gevolgd. Van het bepalen van de eisen voor de AGF verpakking, tot het testen in de productie en het bepalen van de juiste duurzame kartonsoort en bedrukking. Stap voor stap bepalen we samen welke oplossing voor jullie product het meest geschikt is.

agf-verpakking-tomaat

AGF

FSC-gecertificeerde kartonnen verpakkingen

Vaak worden de plastic verpakkingen aan ons voorgelegd en wordt gevraagd of we hier een duurzame verpakking van kunnen maken. Onze innovatieve verpakkingen laten zien dat we de grenzen van de mogelijkheden van FSC-gecertificeerde kartonnen verpakkingen opzoeken. Hierbij maken we slimme keuzes voor de kartonsoort, de productie en de vorm van de verpakking. De AGF verpakking is daarmee altijd een op maat gemaakte verpakking.

Unieke AGF verpakkingen

Middels onze site hopen we je te inspireren met onze visie op AGF verpakkingen en hoe verduurzamen altijd mogelijk is. De duurzame kartonnen verpakkingen die we ontwikkelen dienen daarbij altijd als inspiratie voor mogelijke oplossingen voor jullie uitdaging. Ook laten we zien welke technieken we gebruiken om problemen op te lossen. Voorbeelden zijn het aardbeienbakje, de tomatenbox, de snoepgroente verpakking, het zachtfruitbakje, het appelbakje en de paprikaverpakking.

Mogen we je helpen met het ontwikkelen van je eigen unieke AGF verpakking? Duurzaam, innovatief en onderscheidend? Kijk voor meer informatie ook bij onze projecten en retail verpakkingen

AGF-verpakkingen
AGF-verpakkingen
AGF-verpakkingen
AGF-verpakkingen-paprika
Menu